Автор и снимки TrafficNews.bg9-годишно пловдивчанче се раздели не с едно, а

...
Автор и снимки TrafficNews.bg9-годишно пловдивчанче се раздели не с едно, а
Коментари Харесай

Откраднаха колело от дете посред бял ден! Майка му проследи крадеца до Столипиново

Автор и снимки TrafficNews.bg

9-годишно пловдивчанче се раздели не с едно, а с две колела, и то единствено в границите на два месеца. Първото било отмъкнато от избата в жилището на фамилията, а второто - под носа на майката в центъра на Пловдив.  При първия случай фамилията подало тъжба, само че колелото по този начин и не било върнато и хората били принудени да купят ново. Близо два месеца по-късно майката била дружно със сина и щерка си в подлеза до Семинарията и пазарувала в магазин за облекла. Оставили колелото пред магазина, защото не допускали, че някой може да го отмъкне измежду бял ден в центъра на града.

„ Магазинчето е малко и колелото беше оставено на не повече от метър от нас. Няма по какъв начин да го вържем, по тази причина го бяхме подпрели на стената ”, разяснява дамата пред TrafficNews.bg

Минути, откакто влезнали в магазина обаче чужд мъж се качил на колелото и го подкарал. Очевидци на кражбата се оказали двама клошари, които споделили на дамата, че крадецът потеглил към Столипиново.

Жената незабавно звъннала на такси и дружно с двете си деца тръгнали по следите на крадеца. Таксиметровият водач я оставил в Столипиново, където тя видяла в тил крадеца. Веднага позвънила на телефон 112.

„ Казах им, че съм сама жена с две деца и туко що съм видяла крадеца с нашето колело. От там дадоха обещание, че ще изпратят патрул, само че това по този начин и не стана или най-малко аз не го видях ”, разяснява майката.

Семейството прекарало три часа в махалата, като в това време намерили ром, който им споделил, че познава крадеца и ще им помогне да го намерят. Според него той бил наркоман. След като се отчаяла в търсенето, дамата оставила номера си на въпросния мъж, който и заречен, че в случай че откри крадеца, ще й звънне.  Тя чакала няколко дни, само че това по този начин и не станало, и решила да подаде тъжба в полицията.

В районното срещнала мъж, който и споделил, че е виждал колелото и то се продава за 15 лв. в квартала. Въпреки, това от колелото до ден сегашен няма и диря. TrafficNews.bg отправи питане до полицията по случая и чака мнението на органите на реда.

Ето и фотография на велосипеда:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР